• Algemeen
 • Mijn Account
 • Betalingen
 • Hoe werkt het
Expand All | Collapse All
 • 1. Hoeveel volgers groei ik gemiddeld per maand?
   

  Gemiddeld groeien wij onze klanten zo'n 500 - 3000 volgers per maand​. D​it grote verschil ligt voornamelijk aan het type posts, hoe actief je bent, het gebruik van de juiste hashtags enzovoort.

  Viewed 365 Times
 • 2. Waarom hebben jullie mijn wachtwoord nodig?
   

  Wij hebben je wachtwoord nodig om ​o​p ​je account in te loggen in ons platform zodat deze automatisch likes, reacties en follows ​kunnen​ uitvoeren. ​Zonder je wachtwoord is dit helaas niet mogelijk.

  Viewed 303 Times
 • 3. Zijn de volgers 100% echt?
   

  De volgers zijn 100% echt. SocialGroei biedt geen specifiek aantal volgers aan zoals andere websites. We bieden een voortdurende "groei" ​aan​ van organische volgers ​door middel van ons geavanceerde programma​. Je zult volgers krijgen die daadwerkelijk interesse tonen in je account, wat resulteert in meer likes & reacties.

  Viewed 332 Times
 • 4. Na hoe ​veel tijd ​begint mijn account te groeien?
   

  De meeste SocialGroei klanten zullen al gaan groeien binnen een paar uur nadat de accountmanager aan het werk is gegaan. ​Houdt​ er rekening mee dat de groei van je account afhankelijk is van een aantal factoren. ​We hebben het hier over het type posts dat je creëert, hoe actief je bent, het gebruik van de juiste hashtags enzovoort​. Er zal altijd verschil zijn tussen onze klanten, maar jouw ​accountmanager​ zal er alles aan doen om je volgers en engagement te laten groeien.

  Viewed 277 Times
 • 5. Past deze dienst bij mij?
   

  SocialGroei heeft de juiste oplossing voor iedereen die zijn Instagram wil laten groeien. Of je nu een influencer, bedrijf of een individu bent die ​opzoek​ is naar meer volgers en een betere engagement, we’ve got you covered - ongeacht je branche, je merk of je doelen.

  Viewed 277 Times
 • 6. Ik heb me aangemeld, wat nu?
   

  Nadat je je hebt aangemeld voor de proefperiode van 4 dagen zullen we binnen 24 uur je proefperiode starten. Dan gaan wij 4 dagen keihard werken om jouw Instagram account te laten groeien. Ben jij na 4 dagen tevreden met de groei van je account kan je ervoor kiezen om door te gaan met de groei, zo niet, dan even goede vrienden.

  Viewed 240 Times
 • 7. Bedienen jullie ook kleine Instagram accounts?
   

  Ja! Onze service is voor elk account van ​ieder​ formaat​. Z​elfs als je net begint en je je groei op Instagram wilt
  kickstarten. Al onze klanten krijgen dezelfde hoogwaardige behandeling.

  Viewed 281 Times
 • 1. Als ik annuleer, raak ik dan m’n volgers weer kwijt?
   

  Nee dit gebeurt niet. De volgers die je hebt gegroeid tijdens het gebruik van SocialGroei hebben er zelf voor gekozen om jou te volgen, ze tonen interesse in je profiel en wie of wat je te bieden hebt. Dus je zult deze niet kwijtraken als je stopt met het gebruik van SocialGroei.

  Viewed 105 Times
 • 2. Kan ik Instagram normaal blijven gebruiken?
   

  Natuurlijk! Onze service wordt op de achtergrond uitgevoerd, je kunt je account gebruiken zoals je normaal ​ook zou doen.

  Viewed 109 Times
 • 3. Kan ik gewoon posten tijdens het gebruik van SocialGroei?
   

  Absoluut. Je kan zoveel posten als je wilt, er zijn hier geen beperkingen. We raden het wel af om geen likes of reacties te geven of mensen te volgen/ontvolgen terwijl SocialGroei actief is. Als je dit wel doet zal het de kans vergroten dat Instagram deze acties voor een bepaalde tijd blokkeert, wij zullen altijd binnen de limieten van Instagram blijven om te voorkomen dat deze acties geblokkeerd worden, dus is het verstandig om zelf deze acties niet uit te voeren.

  Viewed 111 Times
 • 1. Moet ik vooraf betalen?
   

  Nee, onze service is GRATIS gedurende de eerste 4 dagen, als ​je​ tevreden bent met de resultaten van de proefperiode ​kun je deze​ verlengen voor een maand. Er zijn geen betalingsgegevens of andere gevoelige informatie vooraf nodig. Daarnaast zit je niet vast aan een contract en kun je maandelijks opzeggen.

  Viewed 128 Times
 • 2. Kan ik maandelijks opzeggen?
   

  Ja, je kan maandelijks opzeggen zonder extra kosten, daarnaast kan je op elk moment je abonnement upgraden of downgraden zonder extra kosten.

  Viewed 175 Times
 • 3. Welke betalingsmethodes accepteren jullie?
   

  We accepteren momenteel Paypal of elke bank die Mollie accepteert (zie hieronder welke banken) als ons betalingsverwerking systeem. Alle bankgegevens worden beheerd door veilige en bekende financiële instellingen.

  ● ABN AMBRO
  ● ASN
  ● BUNQ
  ● ING
  ● KNAB
  ● MONEYOU
  ● RABOBANK
  ● REGIOBANK
  ● SNS BANK
  ● TRIODOS BANK
  ● VAN LANDSCHOT

  Viewed 126 Times
 • 4. Als de trial is afgelopen word er dan automatisch geld van afgeschreven?
   

  Nee, wij vragen geen betalingsgegevens als je de proefperiode aanvraagt en je kan er zelf voor kiezen om te verlengen of niet. Als je niet verlengt stopt de groei vanzelf

  Viewed 61 Times
 • 1. Welke acties automatiseren jullie?
   

  Wij automatiseren de acties die je wilt inschakelen (liken, reageren, stories bekijken, volgen, ontvolgen, berichten versturen) op je account om te helpen je volgers organisch te laten groeien.
  Het platform staat 24/7 aan en blijft daarom de acties ​ook​ continue uitvoeren met profielen die relevant zijn voor jouw bedrijf zodat we ervoor zorgen dat zij jou gaan volgen. Alle groei is 100% echt, organisch en doelgericht.
  We besparen je honderden uren handmatig werk en helpen je jouw account maandelijks met 500 - 3000 nieuwe geïnteresseerde volgers te l​aten​ groeien door middel​ van​van onze unieke doelgroepfiltering- en targetingopties.

  Viewed 141 Times
 • 2. Hoe groeien jullie de volgers?
   

  Het is heel simpel, als je een post liked of iemand volgt dan krijgt die persoon een notificatie in z’n Instagram app. Omdat deze persoon jou nog niet kent ​raakt deze ​nieuwsgierig naar wie je bent en klikken ze op je profiel. Als deze persoon jou interessant vindt is de kans groot dat ze je gaan volgen.

  Doordat wij deze acties (liken, volgen, reageren, etc) op grote schaal ​uit worden gevoerd ​zullen er duizenden mensen zijn die je profiel bezoeken​. Als het mensen in je doelgroep zijn is de kans groot dat ze jou interessant vinden en dus gaan volgen.

  Viewed 134 Times